medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

PergamonVIEW PergamonVIEW
PergamonVIEW - vizualizarea tuturor modalitatilor in imagistica medicala.
Acest DICOM Viewer permite afisarea si editarea in paralel a imaginilor DICOM, obtinute prin tehnici diferite, precum: tomografie computerizata, rezonanta magnetica nucleara, raze-X, mamografie, ultrasunete, colonoscopie, cardiografie, angiografie, etc. Imaginile apartinand unui pacient pot fi vizualizate rapid. Se pot modifica diversi parametri ai imaginii afisate si sunt disponibile diverse unelte de masurare si calcul, in functie de necesitati. Interfata utilizatorului este complet editabila. Multumita functiei  de stocare a oricarui document, inclusiv PDF, integrate in PergamonPACS, orice fisier poate fi stocat direct in serverul PACS.
detalii produs
PergamonPACS PergamonPACS

Este o solutie foarte utila in arhivarea examinarilor, datelor pacientilor si a diagnosticelor. Beneficiaza de o tehnologie inteligenta si configurabila a interfetei principale. Drepturile de utilzator sunt acordate in functie de departament si rangul ierarhic. Permite integrarea de diverse scanere, imprimante si sisteme de scriere a CD-urilor.

detalii produs
PergamonRIS PergamonRIS

PergamonRIS este o solutie care optimizeaza fluxul de lucru, automatizandu-l intre diverse departamente. PergamonRIS este un modul integrat al PergamonMED, conceput pentru a mari usurinta si eficienta in utilizare, economisind timp si costuri. Maximizarea eficientei si minimizarea erorilor in functionare sunt scopurile cele mai importante pentru care PergamonRIS a fost creat. Crearea de consultatii si transmiterea lor catre modalitatea corespondenta este foarte eficienta cu PergamonRIS. Documentele primite si alte informatii pot fi vizualizate cu usurinta, in paralel cu examinarea. Se recomandata importarea discurilor pacientilor direct in registru. PergamonRIS recunoaste specialistul de referinta si cunoaste preferintele sale pentru instrumentele folosite in investigarea imaginilor pentru stabilirea diagnosticelor. 

 
detalii produs
PergamonPUBLISH PergamonPUBLISH
PergamonPUBLISH reprezinta solutia pentru producerea automata a discurilor. Acest sistem poate fi folosit independent, de sine statator (in combinatie cu cateva modalitati si sisteme PACS), dar si inclus in suita PergamonPACS/PergamonRIS.
PergamonPUBLISH poate fi controlat de la fiecare statie de lucru pentru a crea CD-urile, DVD-urile, sau discurile BluRay ale pacientilor. Discurile se pot inscriptiona cu logoul clinicii sau spitalului, cu numele pacientului si data examinarii.
detalii produs
  1. 1
  2. 2
  3. Next