medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

TARGURI & EXPOZITII

Medica, 18-21 nov. 2019, Dusseldorf - cea mai mare expoziție europeana de echipamente medicale, un prilej de interacțiune între producători, distribuitori și utilizatori și de însușire a inovatiilor în tehnologia de uz medical.
 
    
 
15-16 nov. 2019 - Conferința Națională de Imagistica a Sânului. Am fost prezenți cu aparatele de mamografie cu tomosinteza, marca Planmed și ecografele Vinno.
 
  
 
Congresul Național de Radiologie și Imagistica Medicala - primul eveniment de acest gen din toamna anului 2019. s-a desfasurat in perioada 3-5.09.2019. Suntem prezenți cu aparate de radiologie direct digitala, marca RoeSys, mamografe cu tomosinteza, marca Planmed și, bineînțeles ecografe Doppler color, Vinno.
 
   
 
În perioada 05-07.07.2019, în Istanbul, a avut loc întâlnirea anuala Vinno, la care au participat reprezentanți ai producătorului și colaboratorilor din diverse tari, precum și invitați din sfera medicala, specialiști în ultrasonografie. Au fost prezentate noile tehnologii și caracteristici ale ecografelor Vinno și a avut loc lansarea modelului de clasa superioara M86, un ecograf dedicat sănătății feminine, care include însă, toate caracteristicile unui aparat multidisciplinar. Nu au lipsit sesiunile live de testare a ecografelor si schimbul de informații și cunoștințe între specialiștii în ultrasonografie. Va invitam sa descoperiți "luxul pe care ni-l permitem", testând ecografele de înaltă tehnologie, Vinno!
 
    
 
In perioada 9-11.05.2019, asa cum v-am obisnuit, ne intampinam colaboratorii si clientii la cea de-a XXII-a Conferinta Nationala a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie, organizata anul acesta la Targu Mures.
Ne bucuram pentru interesul acordat de catre participantii la acest eveniment, atat pentru workshop-urile EduSon, cat si pentru echipamentele medicale si serviciile adiacente acestora, pe care vi le furnizam cu mandrie. 
    
 
In data de 20.03.2019, hotel Ramada, Iași, a fost gazda noastră pentru prezentarea proiectului "EduSon-workshop online de ecografie LIVE", medicii prezenți având si posibilitatea de a vedea și testa ecografe multidisciplinare Doppler Color, de ultima generație, la preturi foarte competitive.
 
    
 
Echipa Numeris Medical a fost reprezentata si anul acesta la Congresul European de Radiologie din Viena, 2019. Continuam sa distribuim in Romania doua branduri europene de mare incredere si excelenta calitate, pe partea de radiologie, respectiv mamografie: RoeSys (Germania) si Planmed (Planmeca Group, Finlanda).
 
    
 
Primavara noastra a inceput cu evenimente si noi proiecte, unul dintre ele fiind Expo MaraMedica - 2019, unde am lansat, cu mandrie, impreuna cu d-nul doctor Titus Suteu, proiectul <"EDUSON" - workshop online de ecografie LIVE>. Multumim doamnelor si domnilor doctori pentru increderea si sustinerea, pe care ni le-au aratat, inscriindu-se in numar atat de mare.
 
    
 
In perioada 16-17.11.2018, hotel IBIS, Sibiu, a fost gazda Conferintei Nationale de Imagistica a Sanului, organizata de catre European Society of Breast Imaging (EUSOBI), in colaborare cu Societatea de Imagistica Sanului din Romania (SISR), conferinta la care Numeris Medical a luat parte oferind informatii vizitatorilor despre echipamente inovative de investigatie mamografica marca Planmed si unde acestia au putut testa aparatul ecografic portabil VINNO 6.
 
  
 
 
Societatea de Radiologie și Imagistică Medicală din România (SRIM), împreună cu Societatea de Rezonanță Magnetică în Medicina din România și Societatea de Imagistică Musculo-Scheletală au organizat in perioada 21-22 septembrie la Hotel Europa, Eforie Nord, "Conferința Națională de Radiologie și Imagistică Medicală". 
 
Vizitatorii standului Numeris Medical au avut ocazia de a testa un ecograf de ultima generatie VINNO, precum si o statie de vizualizare a imaginilor mamografice, achizitonate digital cu sistemul producatorului Planmed
       
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență “SF. APOSTOL ANDREI”, Constanța, a găzduit în perioada 8-9 iunie, cea de a VII-a ediție a Școlii de Vară “Actualități în Ultrasonografie”. Evenimentul fiind deja o tradiție, atrage un număr tot mai crescut de participanți, atât din țară, cât și din Europa, la ediția din acest an luând parte ca invitați internaționali: Prof. Univ. Dr. Kabaalioglu Adnan – Istanbul, Turcia, Dr. Zompoulis Pavlos din Atena, Grecia și Prof. Univ. Dr. Malkhaz Mizandari – Tbilisi, Georgia.
Participanții au avut parte atât de prezentări teoretice, cât și de demonstrații practice.
 
Școala de Vară “Actualități în Ultrasonografie” este rodul colaborării dintre Universitatea “Ovidius” din Constanța și Universitatea “Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca.
 
Firma Numeris Medical a susținut acest eveniment cu ecografe performante marca VINNO.
 
    
 
 
În perioada 31 Mai - 2 Iunie 2018 Colegiul Medicilor Ialomiţa şi Colegiul Medicilor Călăraşi au organizat  a VII-a ediţie a Conferinţei Regionale "Zile Medicale Ialomițene", care s-a desfăşurat în Stațiunea Amara.
Importanți medici specialiști din județul Ialomița au luat parte la dezbaterile organizate în cadrul acestui eveniment științific, ce are rolul de a îmbunătăți calitatea actului medical.
 
Evenimentul a inclus și o secțiune de prezentare a noilor tehnologii apărute în domeniul medical, inclusiv în domeniul ultrasonografiei. Numeris Medical a avut astfel ocazia de a prezenta ecografe de ultimă oră VINNO, ce oferă performanțe excelente, utile într-o gamă largă de aplicații clinice.  
   
 
 
Firma Numeris Medical, unic distribuitor al ecografelor VINNO, este alături de dumneavoastră la cel de-al Al XXXVIII-lea Congres Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă care se va ţine în Craiova, între 24 – 25 mai 2018.
 
Veți avea ocazia de a testa două ecografe multidisciplinare, un sistem portabil VINNO 6 si un sistem stationar VINNO E10, și să descoperiți performanțele acestora, de un real folos in efectuarea examinărilor clinice și în stabilirea diagnosticelor.
  
 
 
În perioada 17 – 19 Mai 2018 a avut loc în Cluj-Napoca al XIX-lea Conges al Societății Române de Anatomie. Evenimentul a fost organizat de Societatea Română de Anatomie în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca. Congresul a reprezentat o oportunitate în stimularea cooperării și a bunelor relații dintre membrii societății, încurajând dialogul științific, tehnic, educațional anatomic dintre participanți.
 
În cadrul evenimentului a fost organizat în premieră și un curs de sonoanatomie și sonofiziologie pentru studenti, curs urmat de activitati practice hands-on pe echipamente ultrasonografice. Firma Numeris Medical a contribuit la acest eveniment cu două ecografe performante multidisciplinare VINNO, intuitiv de utilizat si cu o calitate excelentă a imaginilor ultrasonografice.
    
 
 
A XXI-a Conferință Națională a Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie se va desfășura în perioada 17-19 mai 2018 la Brașov.
Veți avea ocazia ca la standul nostru sa testați ecografele de ultimă generație VINNO, atât modele staționare cât și portabile. Calitatea imaginilor obținute, modul de utilizare intuitiv, calitatea execuției precum și designul modern sunt atuuri importante ale acestora ce vă vor convinge că reprezintă o alegere potrivită în toate disciplinele ultrasonografiei.
  
 
Al VI-lea Congres al Societății de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie va avea loc în zilele de 16 și 17 mai 2018, la București.
Veți avea ocazia de a vedea și testa ecografele de înaltă performanță VINNO distribuite de către Numeris Medical.
 
 
 
 
Vă invităm alături de noi la evenimentul Rommedica – Târgul internațional de medicină și farmacie, care are loc în perioada 19-21 aprilie 2018, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo.
Aveți ocazia ca la standul nostru să testați performanțele ecografelor VINNO bazate pe tehnologia inovativă de procesare în radiofrecvență a semnalelor. Veți putea observa și designul modern și calitatea ridicată a materialelor folosite in construcția ecografelor.
  
 
 
 
În perioada 19-21 aprilie 2018 se desfășoară Conferința Națională Zilele Medicale “Vasile Dobrovici” ediția a 14-a la Hotelul Internațional din cadrul complexului Palas Iași. Firma Numeris Medical este prezentă cu doua ecografe staționare multidisciplinare VINNO ideale și în aplicațiile de obstetrică-ginecologie.
  
 
 
 
Firma Numeris Medical, unic distribuitor al ecografelor VINNO, este alături de dumneavoastră la cel de-al XVIII-lea Congres Naţional de Medicină Internă care se va ţine la Călimăneşti-Căciulata, între 22 – 24 martie 2018.
Veți avea ocazia de a testa două ecografe multidisciplinare VINNO și să descoperiți performanțele acestora, de un real folos in efectuarea examinărilor clinice și în stabilirea diagnosticelor.
  
 
 
 
Firma Numeris Medical, unic distribuitor al ecografelor de înaltă performanță VINNO, este alături de dumneavoastră la Manifestarea științifica si expozițională medicală - ediția a XV-a "Maramedica".
Vă invităm să vizitați standul nostru pentru a descoperi ultimele tehnologii în ultrasonografie și a beneficia de oferte avantajoase, potrivite dorințelor dumneavoastră.
 
 
Va invitam sa luati parte la Simpozionul cu tema "Noi ținte terapeutice in sindromul de intestin iritabil sibolile vasculare periferice” organizat de catre Colegiul Medicilor Maramures.
Evenimentul creditat cu 5 puncte EMC va avea loc in data 3 noiembrie 2017 la Sala de Conferinte EuroHotel, Baia Mare. ​In cadrul evenimentului vor fi prezentate teme de larg interes, lectori fiind medici cu vasta experienta in patologiile vizate.​
Numeris Medical va sustine cu un ecograf portabil de inalta performanta VINNO 6 componenta practica a simpozionului.
  
 
 
Al 37-lea Congres National de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva se desfasoara in Bucuresti, in perioada 22-24 iunie 2017.
  
 
 
Congresul National de Ultrasonografie Cluj-Napoca 2017 s-a  desfasurat in perioada 1 - 3 iunie 2017. A fost un eveniment reusit, la care am avut ocazia sa prezentam performantele a doua ecografe marca VINNO: ecograful portabil VINNO 6 si cel stationar VINNO E20.
Multumim domnului Asist.Univ.Dr. Titus Șuteu pentru cuvintele de apreciere aduse firmei Numeris Medical:
"Multumim foarte mult firmei Numeris Medical si Vinno pentru ajutorul permanent acordat organizarii manifestarilor organizate de SRUMB, atat financiar cat si prin suportul tehnic de 20 de ani fiind un sponsor important la fiecare manifestare a noastra. In fiecare an au venit cu aparatura performanta, noutati tehnice deosebite, cu ecografe cu aplicatii tot mai avansate din domeniul scalei gri pana la ultimele tehnici moderne (contrast, elastografie).
Ne dorim in continuare o colaborare fructuoasa si reciproc avantajoasa intre SRUMB si firma Numeris Medical."
   
 
 
Asa cum v-am obisnuit in fiecare an, va asteptam in perioada 25-27 Februarie 2016 la targul Maramedica - Baia Mare, unde veti putea beneficia de oferte promotionale in cadrul expozitiei.
 
 
Va invitam în Cluj Napoca în perioada 18-20 Februarie 2016, pentru a participa la ”Prima Întâlnire Anuală a Asociație Române de Anestezie Regionala” din România. In cadrul acestei manifestari, firma noastra va prezenta ultimele noutati in domeniul anesteziei ecoghidate.