medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Spirometru SP10 Spirometru SP10

SP10 este un spirometru proiectat pentru asistenta medicala la domiciliu, sau pentru utilizare in unitati medicale de specialitate. Usor si portabil, cu display TFT 1.8” (160x128), cu mod de operare simpla si testare rapida.

detalii produs
Spirometru PDD301 Spirometru PDD301

Spirometrele “de buzunar”, seria PISTON, sunt dispozitive de baza pentru diagnosticul functional al afectiunilor pulmonare, de prima electie in depistarea timpurie a disfunctiilor sistemului respirator: BPOC, astm, bronsita cronica, tulburarea obstructiva ventilatorie, emfizem pulmonar.

detalii produs
Spirometru Color Spirolab IV Spirometru Color Spirolab IV
Rapid, simplu si durabil, spirometrul de diagnostic Spirolab IV, fabricat in Italia, va ofera calitati imbatabile intr-un aparat modern cu ecran tactil cu diagonala de 7 inch. Oricare din functiile sale poate fi activata printr-o singura atingere, transferul de date catre PC se realizeaza in timp real prin Bluetooth, iar rezultatele pot fi imprimate direct din dispozitiv. 
Masuratori: FVC, VC, PRE/POST Bronhodilatator, comparare cu o serie de parametri selectabili.
Pachet special pentru pediatrie, cu imagini interactive pentru stimularea copiilor. 
Baterie reincarcabila cu durata lunga de viata, posibilitate de memorare a 10000 de testari in memoria interna a spirometrului
Disponibil in 2 variante: cu de turbina de unica folosinta sau reutilizabila. 
- Turbina Reutilizabila – materialele din care este fabricata sunt de ultima generatie, inclusiv aliaje speciale si safire sintetice, imbinand astfel durabilitatea cu acurtatetea rezultatelor obtinute chiar si dupa multi ani de utilizare.Respecta cele mai recente standarde ATS / ERS pentru precizie.
- Cu turbina de unica utilizare -FlowMir  o turbina, de carton, fabricata si calibrata cu un sistem computerizat si este ambalata individual.FlowMIR  este o alternativa economica la un debitmetru reutilizabil, costisitor si inlocuieste necesitatea unui filtru antibacterian. igiena garantata 100%! respecta cele mai recente standarde ATS / ERS pentru precizie.
 
detalii produs
Ergospirometru PRE-101 Ergospirometru PRE-101

ERGOSPIROMETRUL PRE-101 testeaza functiile cardio-pulmonare la efort. Ergospirometria analizeaza modificarile functionale respiratorii si circulatorii in timpul efortului muscular. Ergospirometria este din ce in ce mai utilizata in diverse aplicatii clinice pentru evaluarea tolerantei la efort si a simptomelor aparute la efort.

detalii produs