medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

Lampa de operatie (scialitica) Seria L2700 Lampa de operatie (scialitica) Seria L2700
Alegeti LED-uri performante si avansate pentru lampile utilizate in chirurgie.
Reduceti costurile, gratie consumului redus de energie si a duratei lungi de viata a LED-urilor. Acestea au o perioada de utilizare de aprox. 50.000 de ore. In cazul luminii LED, nu exista emisii de radiatii UV, iar emisiile de radiatii infrarosii sunt minime, ceea ce va ajuta la mentinerea unei temperaturi optime in zona de lucru, reducere maxima a umbrelor si o excelenta capacitate de revelare a culorilor. Un set de LED-uri pentru iluminare in fundal serveste ca sursa auxiliara independenta de iluminare a operatiilor laparoscopice.
Designul simplificat, ultrasubtire, nu intampina dificultati cauzate de rezistenta la aer, sau de turbulente si si faciliteaza accesul aerului purificat in zona de operatie.
Control digital realizat de microcomputerul dual - CPU, care are 10 nivele de ajustare a luminozitatii si memorie automata. Brat de suspensie de inalta perfomanta, proiectat in Germania. Manerul sterilizabil este detasabil pentru dezinfectare si sterilizare. Indicator, care afiseaza alarma, in cazul in care unul sau mai multe grupuri LED se defecteaza.
detalii produs
Masa operatie T3600 Masa operatie T3600
Masa de operatie actionata electrohidraulic T3600 se poate utiliza pentru chirurgie toracica, chirurgie abdominala, neurochirurgie, chirurgie ORL, chirurgie ginecologica si chirurgie urologica.
Constructie robusta: fabricata din otel inoxidabil, rezistent la coroziune, usor de curatat, T3600 dispune de acumulator integrat reincarcabil, care poate functiona timp de 15 zile, daca este complet incarcat.
Sectiunile mesei T3600 pot fi controlate atat prin panoul de control, situat pe coloana centrala a mesei, cat si din telecomanda.
Cele doua controlere permit un raspuns rapid în situatii de urgenta.
Functie de  auto-blocare, în cazul în care nu exista nici o tasta apasatã în interval de 1 minut, pentru a evita functionarea neintentionata.
 
detalii produs

Dotare sali de operatii, mese de operatii, lampi, pendante