medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Osteodensitometru Sunlight Miniomni Osteodensitometru Sunlight Miniomni
Sunlight MiniOmni este solutia optima pentru depistarea precoce a osteoporozei.
Sonometrul osos Sunlight MiniOmni™ reprezinta solutia profesionala si accesibila pentru evaluarea timpurie a osteoporozei. Dispozitivul permite monitorizarea densitatii osoase, intr-o maniera sigura, non-invaziva si precisa, asigurand o calitate exceptionala la un pret rezonabil.
Ultra-compact, avand dimensiunile unei carti, aparatul Sunlight MultiOmni este intuitiv si usor de folosit. Prin intermediul portului USB, dispozitivul poate fi conectat la computere cu Windows™ XP/7, ceea ce il face ideal pentru a fi folosit in cabinete medicale, clinici sau farmacii.
detalii produs play videoprezentare video
Osteodensitometru Sonost-3000 Osteodensitometru Sonost-3000

Sonost 3000 reprezinta solutia portabila si economica pentru evaluarea riscului de fractura provocata de osteoporoza. Avand o precizie extraordinara, dispozitivul este ideal pentru monitorizarea asistata a schimbarilor osoase, provocate de osteoporoza. Osteodensitometrul Sonost 3000 va ofera informatii rapide, convenabile si usor de interpretat, legate de calcaneu (osul calcaiului) în scopul evaluarii eficiente a riscului de fractura osteoporotica.

detalii produs

Osteodensitometrie