medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Scaun ginecologic profesional Gynex Scaun ginecologic profesional Gynex
Este echipat complet cu accesorii: suport rola hartie, bazin metalic, manere cromate, suport picioare. Dispune de 3 motoare, care permit reglarea inaltimii, a spatarului si suportului pentru picioare.
Gratie miscarilor combinate ale spatarului si suportului sezut, prin intermediul a doua motoare electrice (1000 N fiecare), Ginex Profesional garanteaza confortul maxim al pacientului.
Suporturile pentru maini sunt detasabile independent.
Sectiunea spatar este prevazuta cu suport pentru cap, reglabil pe inaltime si detasabil.
Inaltimea este reglabila prin intermediul unui motor electric independent (tensiune joasa), care permite o excursie de 40 cm de la pozitia de zero.
Servomotoarele sunt controlate prin intermediul unei telecomenzi ergonomice, cu cablu. Fotoliul poate fi transformat cu usurinta in pat (pozitie orizontala).
detalii produs
Pat de spital cu 4 motoare Pat de spital cu 4 motoare

Produs de firma Promek, patul P-4M este robust si versatil, iar echiparea cu 4 motoare electrice produse de firma Linet garanteaza fiablilitatea acestuia.

detalii produs
Dulap instrumentar Dulap instrumentar

Dulapul din PAL melaminat, poate fi selectat dintr-o paleta diversa de culori. Este realizat pe un suport robust si durabil, imbinand astfel utilitatea cu eleganta in orice cabinet medical.

detalii produs
Masa ginecologica Masa ginecologica

Masa ginecologica cu trei sectiuni cu autoblocare la inaltimea dorita va ofera confort pentru paciente si usurinta in utilizare pentru specialisti.

detalii produs
  1. 1
  2. 2
  3. ...
  4. 3
  5. Next