medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Ecograf stationar VINNO E10 Ecograf stationar VINNO E10
Ecograf Doppler color stationar din clasa medie-superioara, adaptat spatiilor mici. Performanta, configuratia flexibila si designul compact, vin sa intampine o varietate larga de cerinte clinice.
 
Ecograful E10 beneficiaza de tehnologia inovativa RF, conceputa de VINNO. Aceasta ofera o procesare excelenta a semnalului achizitionat, prin eliminarea limitarii hardware-ului in operatiunile de pre-procesare și demodulare a semnalului, obtinandu-se imagini de o claritate foarte buna. In acelasi timp, dimensiunile reduse si greutatea scazuta a dispozitivului asigura o foarte buna mobilitate si usurinta in utilizare.
 
 
detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar VINNO E20 Ecograf stationar VINNO E20
Ecograful Doppler Color E20 face parte din clasa medie-superioara. Este compact si flexibil, complet echipat, util in aproape orice aplicatie clinica. Functia sa unica 3D/4D ofera solutia perfecta pentru obstetrica.
 
 
Ecograful E20 este o conceptie inovativa, ce foloseste tehnologii de ultima ora. Imaginile obtinute sunt de calitate superioara. Conectivitatea exterioara este eficienta, totul intr-un design compact si subtire.
detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar VINNO E30 Ecograf stationar VINNO E30
Ecograful E30 ofera performante ridicate, intr-o configuratie flexibila, avand un design compact, ce permite folosirea in diverse aplicatii clinice. Se poate folosi in spatiile de dimensiuni reduse.
 
Ecograful E30 beneficiaza de tehnologia inovativa RF conceputa de VINNO. Aceasta ofera o procesare excelenta a semnalului achizitionat, prin eliminarea limitarii hardware-ului in operatiunile de pre-procesare și demodulare a semnalului, obtinandu-se imagini de o claritate foarte buna. Semnalul achizionat prin sonda are o banda larga RF, acesta fiind chiar de un ordin de marime mai mare decat metoda traditionala.
detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar VINNO G50 Ecograf stationar VINNO G50
Ecograful VINNO G50 ofera performante exceptionale in toate investigatiile clinice. Imaginile obtinute au calitate foarte buna, o gama larga de caracteristici, functii si sonde disponibile, dispozitivul fiind totodata intuitiv si eficient in utilizare.
 
 
Ecograful G50 beneficiaza de tehnologia inovativa RF, conceputa de VINNO. Aceasta ofera o procesare excelenta a semnalului achizitionat, prin eliminarea limitarii hardware-ului in operatiunile de pre-procesare și demodulare a semnalului, obtinandu-se imagini de o claritate foarte buna. Semnalul achizionat prin sonda are o banda larga RF, acesta fiind chiar de un ordin de marime mai mare decat metoda traditionala. Prin aceasta se retin mult mai multe informatii, post-procesarea oferind imagini de o calitate mult mai buna, atat in rezolutie, cat si in contrast. Acest sistem de achizitie permite utilizarea sondelor in domeniul 1-25 MHz. Se asigura totodata utilizatorului o metoda intuitiva de explorare si o interfata ergonomica.
detalii produs play videoprezentare video
  1. 1
  2. 2
  3. Next