medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

Ecograf stationar VINNO X1 Ecograf stationar VINNO X1

Ecograful VINNO X1 este un aparat multidisciplinar cu un cost extrem de competitiv, care ofera imagini de inalta calitate, folosindu-se de tehnologie imagistica avansata, cum ar fi: Imagistica armonica cu inversie de puls, VFusion si VSpeckle.
Imagistica armonica cu inversie de puls - in imagistica non-liniara, armonicele cu inversie de puls ofera imagini de calitate si capabilitati imbunatatite de diagnosticare, prin reducerea interferentelor din semnalul fundamental;
VFusion - transmiterea semnalului ultrasonografic se face din multiple unghiuri, astfel se reduc zgomotele si se imbunatateste rezolutia de contrast;
Flux de lucru eficient - interfata de utilizator simpla si ecranul tactil contribuie la un flux de lucru eficient pentru utilizator.
Auto IMT - masoara automat grosimea intimei-medii din zona de interes si ofera rezultatele masuratorilor intr-un mod usor, rapid si precis;
Auto Trace – permite trasarea si masurarea automata a spectrului grafic in modul Doppler pulsat, atat in tmp real, cat si pentru imaginile inghetate;
Folicul Auto 2D - cu un click sistemul va detecta ovarele din imagine si va calcula automat parametrii fiziologici esentiali;
PView (in timp real) - permite vizualizarea extinsa a zonelor anatomice prin compunerea imaginilor in mod panoramic;
Imagistica 4D si functie Mcut - ofera imagini 3D/4D de inalta calitate. Prin MCut se pot vizualiza diverse structuri fetale prin sectiunea dorita, pentru imbunatirea sigurantei in stabilitarea diagnosticului.
Tutorial - utilizatorii pot dobandi notiuni elementare in scanare cu ajutorul ghidului integrat VINNO, prin care se prezinta planurile de scanare si informatii anatomice;


Sistemul dispune de un monitor de inalta rezolutie de 15 inch, care se poate roti cu 180 grade pentru vizualizarea facila a imaginilor;Cu ajutorul ecranului tactil de 8 inch se usureaza mult modul de lucru. Transductorii se pot conecta usor datorita sistemului ergonomic.

detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar VINNO E10 Ecograf stationar VINNO E10
Ecograf Doppler color stationar din clasa medie-superioara, adaptat spatiilor mici. Performanta, configuratia flexibila si designul compact, vin sa intampine o varietate larga de cerinte clinice.
 
Ecograful E10 beneficiaza de tehnologia inovativa RF, conceputa de VINNO. Aceasta ofera o procesare excelenta a semnalului achizitionat, prin eliminarea limitarii hardware-ului in operatiunile de pre-procesare și demodulare a semnalului, obtinandu-se imagini de o claritate foarte buna. In acelasi timp, dimensiunile reduse si greutatea scazuta a dispozitivului asigura o foarte buna mobilitate si usurinta in utilizare.
 
 
detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar VINNO E20 Ecograf stationar VINNO E20
Ecograful Doppler Color E20 face parte din clasa medie-superioara. Este compact si flexibil, complet echipat, util in aproape orice aplicatie clinica. Functia sa unica 3D/4D ofera solutia perfecta pentru obstetrica.
 
 
Ecograful E20 este o conceptie inovativa, ce foloseste tehnologii de ultima ora. Imaginile obtinute sunt de calitate superioara. Conectivitatea exterioara este eficienta, totul intr-un design compact si subtire.
detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar VINNO E35 Ecograf stationar VINNO E35
Ecograful stationar multidisciplinar Vinno E35, imbina designul delicat, compact si confortul in utilizare, cu versatilitatea necesara in multiplele investigatii clinice pentru care a fost conceput. Capacitatea de utilizare a frecventelor de pana la 25 MHz, il face un instrument excelent de vizualizare a detaliilor, inclusiv pe musculoscheletal, reumatologie, imagistica generala si obstetrica-ginecologie.
Dispozitivul permite post-procesarea imaginilor in modul “freeze”, precum si a imaginilor/video-urilor salvate.
 
Platforma inovativa RF, dezvoltata si patentata de Vinno, preia de 40 de ori mai mult semnal acustic decat metodele clasice, imbunatatind astfel rezolutia si capabilitatile de post-procesare a imaginilor. Platforma RF este capabila sa proceseze simultan multiple fluxuri de date si sa compileze informatiile acustice, pentru a reda mai multe detalii ale tesuturilor si a reduce artefactele generate de miscare.
 
Suplimentar, producatorul vine in intampinarea nevoilor utilizatorilor de ecografe cu o platforma online, prin intermediul careia se pot realiza transmisii de la distanta, inclusiv investigatii ecografice, realizate in timp real, stocarea informatiilor intr-un server CLOUD si emiterea de “second opinion”, pe baza informatiilor si masuratorilor realizate de la distanta, folosind PC/telefon/tableta, cu ajutorul capabilitatilor platformei Flyinsono.
 

 

detalii produs play videoprezentare video
  1. 1
  2. 2
  3. ...
  4. 3
  5. Next