medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3300 Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3300

Modelul de ecograf stationar digital din gama Apogee a producatorului SIUI ce va ofera o calitate superioara a imaginii intr-o gama larga de aplicatii precum abdomen, obstetrica, ginecologie, părţi moi, vascular, pediatric, neonatologie, urologie, musculo-skeletal. Platforma pe care este conceput dispozitivul este intuitiva si usor de utilizat, pe langa consola generoasa si ecranul de 18,5 inch, dispozitivul fiind dotat si cu touch screen de 8,4 inch. Aspectul atragator si  functiile performante cu care este echipat, fac din ecograful Apogee 3300 o varianta ideala, raport calitate-pret, atat pentru cabinete si clinici private cat si pentru sectiile de specialitate ale spitalelor.

detalii produs
Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3500 Touch Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3500 Touch

Ecograful Apogee 3500 Touch este solutia eficienta pentru toate specialitatile medicale (shared service), aducand impreuna tehnologii ecografice de varf care ofera imagistica de cea mai inalta calitate la costuri reduse. Prin platforma puternica de procesare a ultrasunetelor si tehnologia inovativa folosita, Apogee 3500 Touch garanteaza calitatile cele mai importante ale unui sistem de ecografie generala, obstetrica-ginecologie si cardiologie la nivel performant: imagine 2D excelenta, Doppler color sensibil, imagine 3D(4D) in timp real, elastografie (optional), design ergonomic, aplicatii clinice generale, facilitate in utilizare datorita consolei cu touch-screen integrat.

detalii produs play videoprezentare video
Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5300 Touch Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5300 Touch
Lansata in anul 2014 "Seria 5" a producatorului SIUI a fost deschisa cu ecograful Apogee 5300 aparat elegant cu carcateristici excelente care va ofera performanta si rentabilitate intr-un sistem compact. Dispozitivul ofera un randament excelent atat in imagistica generala cat si in aplicatii precum obstetrica-ginecologie, parti moi, vascular, cardiologie datorita facilitatilor de ultima generatie precum Elastografia sau Imagistica 4D. Astfel, ecograful SIUI Apogee 5300 Touch reuseste sa ofere rezultate excelente, design modern avand in acelasi timp grija de bugetul dumneavoastra.
In anul 2015 Seria 5, reprezentata de ecografele Apogee 5300 si Apogee 5500 a producatorului SIUI a obtinut recunoasterea internationala a viziunii de design din partea prestigiosului premiu "iF DESIGN AWARDS". Juriul a acordat prestigioasele distinctii pe baza unui proces riguros de analiza, in competitie fiind inscrise aproape 5,000 de creatii din 53 de tari.
De peste 60 de ani, premiile “iF Design” sunt recunoscute pe plan mondial ca un simbol al excelentei. Organizate de “iF International Forum Design”, aceste distinctii recunosc creatiile exceptionale de design din diferite domenii si categorii.
 

 

detalii produs
Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5500 Ultracloud Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5500 Ultracloud
Apogee 5500 face parte din noua generatie de sisteme de varf a producatorului SIUI. Aparatul, lansat in anul 2014, incorporeaza cele mai noi descoperiri in domeniu, tehnologii precum Ultracloud, VS Flow si Nanonview, totul intr-un dispozitiv compact, elegant si ergonomic. 
Calitatea extraordinara a imaginii gratie rezolutiei net superioare echipamentelor precedente, viteza de lucru si pachetele de masuratori dedicate, pentru fiecare aplicatie, faciliteaza diagnosticarea chiar in cazul celor mai dificile examinari. Toate acestea inglobate intr-un aparat cu un design premiat.
"Ecograful Doppler Color Apogee 5500 demonstreaza vitalitatea stiintei moderne. Profilul inteligent cu unitate de afisare, consola si mecanism de elevatie/rotatie integrat in forma fluida S, subliniaza puternicul dinamism tehnologic, dinamism ce reprezinta fuziunea perfecta intre confort si modern."
 

 

detalii produs play videoprezentare video
  1. 1
  2. 2
  3. Next

Ecografe stationare alb negru si doppler color