medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5300 Omni Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5300 Omni
Lansat in 2014, ecograful Apogee 5300 este un sistem versatil premium care ofera o solutie de diagnostic pentru o serie diversa de aplicatii clinice precum examinari de cord, vascular, abdominale, parti moi, pediatrie, neonatologie, urologie, musculoscheletic.
Multumita celor mai noi tehnologii pe care le incorporeaza, Apogee 5300 Omni se distinge ca fiind un echipament de varf, cu design ultramodern si tehnologii de ultima generatie. Astfel dispozitivul se dovedeste a fi o achizitie valoroasa si utila pentru orice institutie medicala, fara a va afecta bugetul.
In anul 2015, Seria 5 reprezentata de ecografele Apogee 5300 si Apogee 5500 a producatorului SIUI a obtinut recunoasterea internationala a viziunii de design din partea prestigiosului premiu "iF DESIGN AWARDS". Juriul a acordat prestigioasele distinctii pe baza unui proces riguros de analiza, in competitie fiind inscrise aproape 5,000 de creatii din 53 de tari.
De peste 60 de ani, premiile “iF Design” sunt recunoscute pe plan mondial ca un simbol al excelentei. Organizate de “iF International Forum Design”, aceste distinctii recunosc creatiile exceptionale de design din diferite domenii si categorii.
 
Vechimea sistemului este de 3 ani si a fost verificat de noi atat software cat si hardware.
Garantia oferita pentru sistemul ecografic este de 6 luni iar pentru transductori de 1 luna.
Ecograful se vinde impreuna cu sondele: convexa, liniara, endocavitara si phased array.
detalii produs
Ecograf portabil alb/negru CTS-3300 Refurbished Ecograf portabil alb/negru CTS-3300 Refurbished

Ecograful SIUI CTS-3300 are o portabilitate ridicata si permite obtinerea de imagini de buna calitate.
Diversele functii software de procesare a imaginilor integrate precum si procesarea digitala a semnalului ultrasonografic permit efectuarea de examinari ecografice cu o precizie ridicata. Este ideal pentru medicina de familie datorita transductorilor convexi si lineari disponibili cu sistemul.

Sistemul integreaza functii utile ca: zoom de inalta definitie, fereastra de interes (ROI) zoom este afisata in timp real in paralele cu imaginea ultrasonografica completa, taste configurabile de utilizator, imaginile pot fi inversate si rotite cu 90 grade, masuratori eficiente si usor de efectuat precum si optimizare automata a imagnilor ecografice la apasarea butonului dedicat.

Ecograful si sondele sunt produse in februarie 2011 si sunt intr-o stare foarte buna.

 

detalii produs