medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5300 Omni Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5300 Omni
Lansat in 2014, ecograful Apogee 5300 este un sistem versatil premium care ofera o solutie de diagnostic pentru o serie diversa de aplicatii clinice precum examinari de cord, vascular, abdominale, parti moi, pediatrie, neonatologie, urologie, musculoscheletic.
Multumita celor mai noi tehnologii pe care le incorporeaza, Apogee 5300 Omni se distinge ca fiind un echipament de varf, cu design ultramodern si tehnologii de ultima generatie. Astfel dispozitivul se dovedeste a fi o achizitie valoroasa si utila pentru orice institutie medicala, fara a va afecta bugetul.
In anul 2015, Seria 5 reprezentata de ecografele Apogee 5300 si Apogee 5500 a producatorului SIUI a obtinut recunoasterea internationala a viziunii de design din partea prestigiosului premiu "iF DESIGN AWARDS". Juriul a acordat prestigioasele distinctii pe baza unui proces riguros de analiza, in competitie fiind inscrise aproape 5,000 de creatii din 53 de tari.
De peste 60 de ani, premiile “iF Design” sunt recunoscute pe plan mondial ca un simbol al excelentei. Organizate de “iF International Forum Design”, aceste distinctii recunosc creatiile exceptionale de design din diferite domenii si categorii.
 
Vechimea sistemului este de 3 ani si a fost verificat de noi atat software cat si hardware.
Garantia oferita pentru sistemul ecografic este de 6 luni iar pentru transductori de 1 luna.
Ecograful se vinde impreuna cu sondele: convexa, liniara, endocavitara si phased array.
detalii produs
Ecograf stationar VINNO E10 Refurbished Ecograf stationar VINNO E10 Refurbished
Ecograf Doppler color stationar din clasa medie-superioara, adaptat spatiilor mici. Performanta, configuratia flexibila si designul compact, vin sa intampine o varietate larga de cerinte clinice.
 
Ecograful E10 beneficiaza de tehnologia inovativa RF, conceputa de VINNO. Aceasta ofera o procesare excelenta a semnalului achizitionat, prin eliminarea limitarii hardware-ului in operatiunile de pre-procesare și demodulare a semnalului, obtinandu-se imagini de o claritate foarte buna. In acelasi timp, dimensiunile reduse si greutatea scazuta a dispozitivului asigura o foarte buna mobilitate si usurinta in utilizare.
 
Vechimea sistemului este de 2 ani si a fost verificat de noi atat software cat si hardware.
Garantia oferita pentru sistemul ecografic este de 6 luni iar pentru transductori de 1 luna.
Ecograful se vinde impreuna cu sondele: convexa, liniara.
detalii produs play videoprezentare video