medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5300 Omni Ecograf stationar Doppler Color Apogee 5300 Omni
Lansat in 2014, ecograful Apogee 5300 este un sistem versatil premium care ofera o solutie de diagnostic pentru o serie diversa de aplicatii clinice precum examinari de cord, vascular, abdominale, parti moi, pediatrie, neonatologie, urologie, musculoscheletic.
Multumita celor mai noi tehnologii pe care le incorporeaza, Apogee 5300 Omni se distinge ca fiind un echipament de varf, cu design ultramodern si tehnologii de ultima generatie. Astfel dispozitivul se dovedeste a fi o achizitie valoroasa si utila pentru orice institutie medicala, fara a va afecta bugetul.
In anul 2015, Seria 5 reprezentata de ecografele Apogee 5300 si Apogee 5500 a producatorului SIUI a obtinut recunoasterea internationala a viziunii de design din partea prestigiosului premiu "iF DESIGN AWARDS". Juriul a acordat prestigioasele distinctii pe baza unui proces riguros de analiza, in competitie fiind inscrise aproape 5,000 de creatii din 53 de tari.
De peste 60 de ani, premiile “iF Design” sunt recunoscute pe plan mondial ca un simbol al excelentei. Organizate de “iF International Forum Design”, aceste distinctii recunosc creatiile exceptionale de design din diferite domenii si categorii.
 
Vechimea sistemului este de 3 ani si a fost verificat de noi atat software cat si hardware.
Garantia oferita pentru sistemul ecografic este de 6 luni iar pentru transductori de 1 luna.
Ecograful se vinde impreuna cu sondele: convexa, liniara, endocavitara si phased array.
detalii produs
Ecograf stationar Doppler MEDISON SonoAce X6 Refurbished Ecograf stationar Doppler MEDISON SonoAce X6 Refurbished
Ecograf multidisciplinar util in medicina interna, aplicatii vasculare, musculoscheletal, obstetrica/ginecologie, urologie, cardiologie si aplicatii vasculare. Dispune astfel de preset-uri de optimizare a calitatii imaginilor si de pachete de calcul si masuratori pentru specialitatile amintite.
 
Ecograful are un monitor de 15 inch, tastatura fizica pe consola, butoane iluminate pozitionate pentru acces facil si trei sau doua porturi pentru transductori. 
Sistemul dispune de 4 porturi USB, pentru salvarea datelor de pacienti si printarea rapoartelor pe o imprimanta externa si de unitate optica integrata DVD-RW. De asemenea se poate conecta un video printer analogic B/W precum si monitor extern.
Dispune de urmatoarele moduri de imagine: modul B, modul M, Doppler color, Doppler de putere, Doppler pulsat, Doppler de tesut, Imagistica armonica de tesut (THI), Imagine trapezoidala – pentru marirea ariei de scanare, functie de optimizare automata a imaginii in timpul scanarii - Q Scan, mod de achizitie a imaginilor volumetrice – Free3D, filtru pentru reducerea zgomotelor din imagini – SFR.
Memoria permite salvarea de bucle CINE cu dimensiunea de pana la 500 cadre iar capacitatea HDD este 80 GB.
 
Ecograful dispune de sonda convexa cu gama de frecvente 2 - 5 MHz si sonda liniara cu gama de frecvente 5 - 12 MHz.
detalii produs