medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3300 Ecograf stationar Doppler Color Apogee 3300

Modelul de ecograf stationar digital din gama Apogee a producatorului SIUI ce va ofera o calitate superioara a imaginii intr-o gama larga de aplicatii precum abdomen, obstetrica, ginecologie, părţi moi, vascular, pediatric, neonatologie, urologie, musculo-skeletal. Platforma pe care este conceput dispozitivul este intuitiva si usor de utilizat, pe langa consola generoasa si ecranul de 18,5 inch, dispozitivul fiind dotat si cu touch screen de 8,4 inch. Aspectul atragator si  functiile performante cu care este echipat, fac din ecograful Apogee 3300 o varianta ideala, raport calitate-pret, atat pentru cabinete si clinici private cat si pentru sectiile de specialitate ale spitalelor.

 

Sunt disponibile spre vanzare doua sisteme:

- unul dispune de functiile standard pentru suma de 3000 Euro

- cel de-al doilea are instalat in plus si softul de elastografie pentru suma de 4000 Euro

detalii produs
Ecograf Portabil Doppler Color Apogee 1200 Omni Ecograf Portabil Doppler Color Apogee 1200 Omni

Fiind conceput folosind cea mai inalta tehnologie si cele mai noi descoperiri in diagnoza prin ultrasunete, Ecograful Apogee 1200 Omni este un echipament portabil cu performantele unui echipament stationar din clasa premium. Impreuna cu multiplele aplicatii clinice generale, Apogee 1200 Omni ofera un pachet complex de examinare cardio-vasculara ce acopera cerintele celor mai exigenti medici imagisti si cardiologi.

 

Sistemul oferit spre vanzare are o utilizare redusa, fiind folosit doar pentru demonstratii.

Este disponibil pentru suma de 7000 Euro. 

detalii produs
Chison iVis 60 Chison iVis 60

Ecograf stationar multidisciplinar color Chison iVis 60. Ecograful permite efectuarea investigatiilor in modul B, imagine armonica, Doppler color, Doppler pulsat, Doppler de putere precum si in modul M. Se pot efectua masuratori a imaginilor achizitionate si pachete software cu aplicatii clinice diverse (obstetrica, cardiologie, ginecologie, parti moi, urologie, ortopedie, vase periferice)

Sistemul permite memorarea pacientilor si a imaginilor obtinute, crearea de rapoarte si imprimarea lor. 

Ecograful dispune de un transductor convex tip D3C60L cu domeniul de frecventa: 2.5 - 5 MHz.

 

Pretul sistemului este de 1500 Euro. 

detalii produs