medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

Ecograf portabil color VINNO 5 Ecograf portabil color VINNO 5

Ecograful portabil VINNO 5 beneficiaza de experienta si cercetare in domeniul tehnologiei cu ultrasunete, prin care VINNO asigura tehnologii inovative, adaptabile la cerintele clientilor si cu performante ridicate. Platforma revolutionara RF ofera tehnologii de procesare de inalta calitate a imaginilor obtinute prin ultrasunete.

 

Sistemul se incarca rapid, permitand folosirea dispozitivului in cel mai scurt timp. Memorarea si printarea imaginilor obtinute se realizeaza foarte usor. Interfata touchscreen se poate modifica in functie de necesitati. De asemenea, sistemul initial este usor de imbunatatit prin diverse accesorii.

 

Ecranul tactil raspunde rapid la comenzi si interfata 4D asigura o utilizare facila si reduce din complexitatea folosirii de catre utilizator. Dispozitivul vine cu mai multe functii de obstetrica si ginecologie, printre care aplicatiile 3D/4D, Mcut si AutoNT. Tehnologii de randare speciale redau detaliile de interes, chiar si din zonele adiacente. Interfata touchscreen 3D/4D permite utilizatorului sa roteasca si sa mareasca imaginea, in functie de necesitati.

detalii produs
Ecograf portabil color VINNO 6 Ecograf portabil color VINNO 6

Ecograful VINNO 6 este un sistem portabil, ce are inglobata cea mai noua tehnologie RF ultrasonica. Dispozitivul este performant, cu multiple functii, fiind totodata usor si de dimensiuni reduse.

Echipamentul este versatil, fiind pretabil pentru utilizare in:
 
Sala de operatii - tehnologia Needle Enhancement faciliteaza punctia cu precizie. Ecranul touchscreen este foarte sensibil, astfel incat sa poata fi utilizat si cu manusi medicale.
 
UPU/Exterior - permite un proces de invatare intuitiv, care ofera instructiuni de utilizare cuprinzatoare si profesioniste. Functia de transfer inclusa asigura transmiterea datelor eficient si suporta in acelasi timp si diagnosticarea la distanta.
 
Fizioterapia recuperatorie - datorita tehnologiei VTissue, prin care sonda liniara Xcen opereaza pana la 23 MHz si datorita platformei RF, VINNO 6 furnizeaza imagini clinice la cea mai inalta calitate.
 
ATI - sonda foloseste tehnologia Pure Wave, prin care se asigura o mai buna penetrare a tesutului si o acuratete crescuta a culorilor. In plus, tehnologia TView imbunatateste rezolutia imaginii si din zona adiacenta celei de interes.
detalii produs
Ecograf portabil color VINNO 8 Ecograf portabil color VINNO 8

Echipamentul revolutionar VINNO 8, conceput pentru investigatii complete, ofera o tehnologie moderna, inovativa, intr-un pachet compact. Platforma RF proiectata de VINNO maximizeaza eficienta si usurinta in utilizare. In plus, designul compact, memoria SSD de mare capacitate si timpul scurt de pornire, fac ca acest ecograf sa fie ideal in multiple aplicatii clinice.

 

Prelucrarea semnalului de tip RF, fara pierderea informatiei, imbunatateste calitatea afisarii tesutului, contrastul imaginilor si detaliile marginilor organelor investigate.

 

Folosindu-se tehnologia multicanal se imbunatateste rezolutia si penetrarea. Algoritmii de post-procesare avansati ofera imagini de inalta calitate.

 

Gama larga de unelte concepute pentru diagnosticul cardiac permite efectuarea de diagnostice cuprinzatoare, de mare acuratete. Interfata este intuitiva, eficientizandu-se fluxul de lucru.

 

Tehnologia sondelor cu un singur cristal, oferita de VINNO, reprezinta o modalitate moderna de investigatie ultrasonica color, de inalta frecventa, pentru sectiunile musculo-scheletale si cele punctuale.

detalii produs
Ecograf portabil color VINNO A5 Ecograf portabil color VINNO A5
VINNO A5 este un sistem compact, cu un flux de lucru facil si imagini de inalta calitate. Fiind multidisciplinar, poate fi folosit intr-o gama larga de aplicatii.
Permite fixare acestuia pe un cart, ce este ajustabil pe inaltime, prin care se asigura utilizarea in spatii de dimensiuni reduse.
VINNNO A5 are un design compact, cu greutate redusa si flexibilitate crescuta in utilizare. 
Sistemul are un timp foarte redus de pornire iar bateria interna de mare capacitate permite un timp de utilizare indelungat.
 
Bara laterala pentru navigare – usor de navigat in interfata doar la un click distanta;
Ajustare rapida a afisajului - printr-un click in bara de titlu se afiseaza mai multe optiuni, inclusiv scala de ajustare a luminozitatii monitorului;
Simple UI – interfata simpla utilizator pentru selectarea preset-ului dorit;
Magic Drag and Drop  - ajustarea ordinii instrumentelor afisate prin metoda Drag and Drop
Instrumente de ultima generatie cum ar fi tutorial utilizare sonde in aplicatii, platforma de educatie ultrasonografica online si conectivitate Wi-Fi, Bluetooth,Email sunt disponibile utilizatorului.
 
Sunt compatibile diverse tipuri de sonde cum ar fi convexa, liniara, arie fazata, endocavitara, volumetrica si microconvexa. 
Astfel VINNO A5 poate fi utiizat cu succes in multiple aplicatii.
detalii produs play videoprezentare video