medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Ecograf alb-negru portabil CTS 5500 Plus Ecograf alb-negru portabil CTS 5500 Plus
Ecograful portabil CTS 5500 Plus este dotat cu cele mai noi tehnologii pentru examinarile alb-negru. Dispozitivul poate fi folosit pentru o gama larga de aplicatii clinice- abdominal, cardiologie, obstetrica-ginecologie, urologie, parti moi, vascular.
Datorita caracteristicilor inovative precum imagistica tisulara, zoom HD in timp real si gama larga de frecvente, CTS 5500 Plus va ofera imagini clare pentru un diagnostic sigur.
detalii produs
Ecograf alb-negru CTS 7700 Plus Ecograf alb-negru CTS 7700 Plus
CTS-7700 Plus face parte din noua generatie a ecogafelor alb/negru , asigurand o calitate exceptionala a imaginii ecografice.
Prin functiile pe care le ofera acest echipament face parte din clasa premium a ecografelor portabile alb/negru.
 

 

detalii produs
Ecograf alb-negru portabil CTS 8800 Plus Ecograf alb-negru portabil CTS 8800 Plus
Perfectionat pe o platforma de ultima generatie, ecograful CTS 8800 Plus este echipat cu un ecran de 15 inch de inalta rezolutie. Aparatul ofera o functionalitate excelenta, gratie imbuntatirii imaginii in alb-negru si posibilitatii de upgrade la pachetul Doppler Color.
Ecograful CTS 8800 Plus foloseste tehnologii complexe pentru obtinerea imaginilor precum Speckle reduction pentru reducerea zgomotelor si artefactelor sau Imagistica Spatiala Compusa pentru cresterea rezolutiei imaginilor. Astfel, aparatul este alegerea potrivita pentru o gama larga de aplicatii clinice, oferind performante excelente la un pret accesibil.
 
detalii produs
Ecograf Portabil CTS 8800 Plus Color Ecograf Portabil CTS 8800 Plus Color
Ecograful CTS 8800 Plus Color este cel mai performant dispozitiv din clasa sa de pret. Aparatul vine in intampinarea exigentelor prin combinarea celor mai noi tehnologii din imagistica alb-negru cu avantajele imaginilor Doppler Color. Sistemul este dotat cu modurile Doppler Color, Doppler Pulsat si Triplex, fiind astfel un dispozitiv complet echipat pentru utilizatorarea in multiple aplicatii clinice.

 

detalii produs
  1. 1
  2. 2
  3. Next