medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

Ecograf alb-negru portabil CTS 5500 Plus Ecograf alb-negru portabil CTS 5500 Plus
Ecograful portabil CTS 5500 Plus este dotat cu cele mai noi tehnologii pentru examinarile alb-negru. Dispozitivul poate fi folosit pentru o gama larga de aplicatii clinice: abdominal, cardiologie, obstetrica-ginecologie, urologie, parti moi, vascular.
Datorita caracteristicilor inovative, precum imagistica tisulara, zoom HD in timp real si gama larga de frecvente, CTS 5500 Plus, va ofera imagini clare pentru un diagnostic sigur.
detalii produs
Ecograf alb-negru CTS 7700 Plus Ecograf alb-negru CTS 7700 Plus
CTS-7700 Plus face parte din noua generatie a ecogafelor alb/negru, asigurand o calitate exceptionala a imaginii ecografice.
Prin functiile pe care le ofera, acest echipament face parte din clasa premium a ecografelor portabile alb/negru.
 

 

detalii produs
Ecograf alb-negru portabil CTS 8800 Plus Ecograf alb-negru portabil CTS 8800 Plus
Perfectionat pe o platforma de ultima generatie, ecograful CTS 8800 Plus este echipat cu un ecran de 15 inch de inalta rezolutie. Aparatul ofera o functionalitate excelenta, gratie imbuntatirii imaginii in alb-negru si posibilitatii de upgrade la pachetul Doppler Color.
Ecograful CTS 8800 Plus foloseste tehnologii complexe pentru obtinerea imaginilor precum: Speckle Reduction, pentru reducerea zgomotelor si artefactelor sau Imagistica Spatiala Compusa, pentru cresterea rezolutiei imaginilor. Astfel, aparatul este alegerea potrivita pentru o gama larga de aplicatii clinice, oferind performante excelente, la un pret accesibil.
 
detalii produs
CTS-8800 Plus CTS-8800 Plus

CTS-8800 Plus face parte din noua generatie a ecogafelor alb/negru cu tehnologie 4D, asigurand o calitate exceptionala a imaginii ecografice. Prin functiile pe care le ofera acest echipament face parte din clasa premium a ecografelor portabile alb/negru. Prin imbinarea perfecta a tehnologiei 4D cu ecografia alb-negru, utilizatorii pot beneficia de un ecograf 4D la un pret apropiat de un ecograf alb-negru, ceea ce reduce enorm costurile de achizitie si implicit costurile de examinare in tehnica 4D.

detalii produs
  1. 1
  2. 2
  3. Next