medical imaging solutions

Numar telefon0730033998

Ecograf USB alb-negru MicrUs Ecograf USB alb-negru MicrUs

Micrus este o noua generatie de ecografe de buzunar cu conectare directa la un laptop/calculator. Acesta ofera posibilitatea de screening în urmatoarele moduri de lucru B, M, B / M, 4B. Este compatibil cu diverse sonde care se conecteaza foarte usor la dispozitiv. Scannerul cu ultrasunete poate fi controlat în totalitate de pe un computer la distanta oferind posibilitatea de telemedicina si scopuri educationale.

detalii produs
Ecograf USB alb-negru Echo Blaster 128 Ecograf USB alb-negru Echo Blaster 128

Ecograful alb-negru Echo Blaster 128 foloseste noua tehnologie elaborata de specialistii firmei TELEMED, formatorul de fascicul asigurand suport pentru sondele multifrecventa cu 128 elementi.  Prin conectarea modulului ecografic la notebook/PC, folosind portul USB si instalarea software-ului necesar, obtinem un sistem ecografic complet, cu o rezolutie foarte buna a imaginii.  Echo Blaster 128 este prezent in varianta portabila (conectat la notebook) cu un conector, cat si in varianta stationara (instalat in PC) cu unul sau doi conectori.

detalii produs
Ecograf USB Doppler Color LS 64 Ecograf USB Doppler Color LS 64

Ecograful LS 64 este cel mai recent echipament doppler color al companiei TELEMED si are cel mai competitiv pret pe piata mondiala. Principala componenta o constituie procesarea digitala doppler multi-fascicul, care duce la obtinerea unui frame rate ridicat in timpul investigarii in mod Color si Power Doppler, cu o sensibilitate ridicata datorita noului modul hibrid de procesare a semnalului. Ecograful LS 64 are acumulator propriu ceeea ce confera independenta si portabilitate maxima.

detalii produs
Ecograf USB Doppler Color LS 128 Ecograf USB Doppler Color LS 128

Ecograful doppler color LS 128 este produsul de top al companiei TELEMED , acest echipament cu procesare digitala asigurand o calitate superioara a imaginii alb-negru precum si sensibilitate ridicata a semnalului doppler.

detalii produs

Ecografe cu conectare USB la PC/Laptop