medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

ECG300G ECG300G

ECG300G este un electrocardiograf compact cu 3 canale si 12 derivatii, cu un design complet digital. Are incluse imprimanta de inalta rezolutie cu hartie termosensibila si afisaj TFT. Aparatul este usor de manevrat, are acumulator incorporat cu autonomie pentru mai mult de 150 de examinari. Permite stocarea a peste 1000 de examinari in baza de date inclusa. Detine procesor de semnal digital pentru filtru, functii de auto-masuratori, auto-analiza si auto-interpretare. Este prevazut cu filtru digital de protectie pentru defibrilator si pacemaker. Optional: software ECG-Sync, port USB de conectare la PC, sau la o statie de lucru.

detalii produs
ECG600G ECG600G

ECG600G este un electrocardiograf compact cu 3/6 canale si 12 derivatii, cu un design complet digital. Are incluse imprimanta de inalta rezolutie cu hartie termosensibila si afisaj TFT. Stocheaza peste 1000 de examinari in baza de date inclusa. Include card de memorie, procesor de semnal digital pentru filtru, functii de auto-masuratori, auto-analiza si auto-interpretare. Este prevazut cu filtru digital de protectie pentru defibrilator si pacemaker. Optional: software ECG-Sync, port USB de conectare la PC, sau la o statie de lucru.

detalii produs
ECG1200 ECG1200

ECG1200 este un electrocardiograf digital cu 12 canale si 12 derivatii afisate simultan. Dispozitivul incorporeaza o imprimanta de inalta rezolutie cu hartie termosensibila si afisaj LCD. Este prevazut cu acumulator incorporat, cu autonomie pentru mai mult de 50 de examinari. Permite stocarea in memoria de lucru a ultimelor 16 examinari. Detine functii de auto-masuratori, auto-analiza si auto-interpretare (analiza R-R). Este prevazut cu filtru digital de protectie pentru defibrilator si pacemaker.

detalii produs
Monitor pacienti CMS6000 Monitor pacienti CMS6000

Seria CMS a monitoarelor de pacienti ofera posibilitatea masurarii parametrilor esentiali, cum ar fi: ECG, Temp, SpO2, NIBP, puls, la un raport pret/performanta ridicat, putand fi utilizat in spitale, ambulante, cabinete medicale sau postoperator.

detalii produs
  1. 1
  2. 2
  3. Next