medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

DESPRE NOI

- SC Numeris Com SRL a luat fiinta in 1997 si este unic importator si distribuitor pe piata romaneasca a ecografelor digitale TELEMED din anul 2000. In continua dezvoltare, de la an la an, firma noastra a extins gama de produse prin colaborari cu noi furnizori si producatori de echipamente medicale, cum ar fi:  Planmed (mamografe) - Finlanda, Roesys - Germania (radiologie digitala), VINNO - China (ecografe), SIUI - China (ecografe), Oricare - SUA (aparatura chirurgie si ATI). 
 
 
- Prin reteaua dezvoltata la nivel national, societatea noastra vine in sprijinul cabinetelor medicale private, medicilor de familie si unitatilor medicale de stat, oferind dotari si solutii complete.
 
 
- In permanenta, pe langa activitatea comerciala desfasurata, SC Numeris Com SRL este implicata in mai multe proiecte comune cu unitati medicale din domeniile de stat si privat, organizatii din domeniul medical, desfasurand o continua munca de cercetare in domeniul informaticii medicale si telemedicinei, fiind, de asemenea, implicata in organizarea de simpozioane si seminarii pe subiecte medicale de actualitate, in colaborare cu reputati profesori doctori colaboratori (click pentru detalii: http://www.numeris.ro/blog).
 
 
- Specialistii nostri au realizat in 2005 prima transmisie de tele-ecografie, in timp real, intre doua orase din Romania (Cluj - Baia Mare) si au dezvoltat aplicatia TeleView - o solutie proprie de telemedicina cu controlul de la distanta al echipamentelor medicale.