medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

Sistem de ventilatie VG 70 Sistem de ventilatie VG 70
 

Ventilator mobil superior pentru sectiile de terapie intensiva (include functiile BIVENT si PRVC)
Compact, mobil (pentru deplasari intraspitalicesti), dotat cu baterie de capacitate mare.
Ventilator cu turbina, nu necesita compresor de aer sau alimentare de la reteaua de aer a spitalulului.
Configurabil, dotat cu trolley mobil.
Oferind multiple tipuri de ventilatie, dispozitivul imbina flexibilitatea unui ventilator non-invaziv cu functiile avansate ale unui ventilator invaziv utilizat in sectiile de ATI.
Autodetectie si compensare a scurgerilor.
Adaptare automata la respiratia pacientului.
Monitorizare multi-parametru.
Ventilare sigura in fiecare faza de tratament.
Valva de expir incalzita, autoclavabila, cu structura din metal.
Senzor de flux integrat, reutilizabil
Software upgradabil, prin intermediul portului USB.
Alarma sonora si vizuala
Ecran TFT, detasabil cu diagonala de 12 inch
Turbina ultrasilentioasa
Alimentare electrica integrata.Arie de utilizare: adult, pediatric ( pentru copii cu greutatea de peste 3kg )

 

detalii produs play videoprezentare video
Lampa de operatie (scialitica) Seria L2700 Lampa de operatie (scialitica) Seria L2700
Alegeti LED-uri performante si avansate pentru lampile utilizate in chirurgie.
Reduceti costurile, gratie consumului redus de energie si a duratei lungi de viata a LED-urilor. Acestea au o perioada de utilizare de aprox. 50.000 de ore. In cazul luminii LED, nu exista emisii de radiatii UV, iar emisiile de radiatii infrarosii sunt minime, ceea ce va ajuta la mentinerea unei temperaturi optime in zona de lucru, reducere maxima a umbrelor si o excelenta capacitate de revelare a culorilor. Un set de LED-uri pentru iluminare in fundal serveste ca sursa auxiliara independenta de iluminare a operatiilor laparoscopice.
Designul simplificat, ultrasubtire, nu intampina dificultati cauzate de rezistenta la aer, sau de turbulente si si faciliteaza accesul aerului purificat in zona de operatie.
Control digital realizat de microcomputerul dual - CPU, care are 10 nivele de ajustare a luminozitatii si memorie automata. Brat de suspensie de inalta perfomanta, proiectat in Germania. Manerul sterilizabil este detasabil pentru dezinfectare si sterilizare. Indicator, care afiseaza alarma, in cazul in care unul sau mai multe grupuri LED se defecteaza.
detalii produs
Masa operatie T3600 Masa operatie T3600
Masa de operatie actionata electrohidraulic T3600 se poate utiliza pentru chirurgie toracica, chirurgie abdominala, neurochirurgie, chirurgie ORL, chirurgie ginecologica si chirurgie urologica.
Constructie robusta: fabricata din otel inoxidabil, rezistent la coroziune, usor de curatat, T3600 dispune de acumulator integrat reincarcabil, care poate functiona timp de 15 zile, daca este complet incarcat.
Sectiunile mesei T3600 pot fi controlate atat prin panoul de control, situat pe coloana centrala a mesei, cat si din telecomanda.
Cele doua controlere permit un raspuns rapid în situatii de urgenta.
Functie de  auto-blocare, în cazul în care nu exista nici o tasta apasatã în interval de 1 minut, pentru a evita functionarea neintentionata.
 
detalii produs
Sistem de endoscopie cu lumina fluorescenta Spectrum Sistem de endoscopie cu lumina fluorescenta Spectrum
Diagnosticul obtinut prin intermediul imagisticii devine din ce in ce mai important.
Platforma Quest Spectrum duce imagistica din salile de operatii la un nou nivel. Abilitatea extraordinara de a afisa concomitent imaginea color si imaginea obtinuta cu sonda de emitere a luminii fluorescente, combinate, fara a fi necesara comutarea, face din Spectrum un instrument valoros in chirurgia de precizie si diagnostic.
Platforma poate fi utilizata atat pentru operatiile deschise, cat si pentru pentru interventiile minim invazive, cu ajutorul lentilei si a laparoscopului.
Interventiile chirurgicale ghidate prin imagistica fluorescenta confera un nou pachet informational, care altfel ar fi inaccesibil. Dupa injectarea fluoroforului si captarea imaginii cu Platforma Quest Spectrum, structuri, altfel invizibile chirurgului, pot fi vizualizate pe ecranul dispozitivului.
 
detalii produs play videoprezentare video
Dotare sali de operatie