medical imaging solutions

Numar telefon0730-033998

Conf. Univ. Dr. Ciprian Brisc

"Intr-o piata extrem de competitiva, in care majoritatea medicilor specialisti in ultrasonografie cauta sa achizitioneze aparatura de la brandurile cu traditie in domeniu, intrucat cunosc aparatele, fluxul de lucru, experienta angajatilor pe partea de servicii post-vanzare, etc., am avut o surpriza placuta la testarea ecografelor Vinno, distribuite in Romania de firma Numeris Com, o companie din Maramures cu experienta vasta in comercializarea de echipamente medicale. Ecografele Vinno sunt moderne, ergonomice, detin ecrane tactile, si un flux de lucru simplu si usor de asimilat pentru utilizatori. De asemenea, ecografele au un soft special pentru transmiterea investigatiilor in timp real specialistilor, in vederea obtinerii de "second opinion". Raportul calitate/pret este foarte bun, asadar recomand medicilor sa testeze si ecografele Vinno, inainte de a lua o decizie de achizitie. "

Adrian Ratiu, Medic Primar Obs-Gyn, SCMUT, TM

"Morfologia fetala si, cu precadere, perinatologia, sunt investigatii medicale extrem de "sensibile", care ne furnizeaza informatii foarte importante vizavi de structura fatului intrauterin si potentialele anomalii congenitale. Avand in vedere faptul ca fatul este mereu in dinamica, iar detaliile redate de imaginile ecografice 2D, 3D, sau 4D trebuie sa aiba o acuratete excelenta, este nevoie ca aparatul ecografic utilizat sa fie dotat cu tehnologii de procesare a imaginilor de ultima generatie si sa vina mereu cu imbunatatiri software, pentru a fi in permanenta aliniat la actualitate. Din aceste considerente si luand in calcul pretul foarte competitiv, precum si comunicarea foarte buna cu echipa Numeris Medical, am decis sa achizitionez varful de gama al ecografelor Vinno si pot sa spun, dupa cateva luni de utilizare, ca am ales foarte bine, ecograful ridicandu-se la nivelul asteptarilor."

Dr. Titus Suteu - Ecomed Suteu SRL

In decursul anilor, am avut prilejul sa utilizez aparatura ultrasonografica de la diversi producatori, asadar decizia de a achizitiona un ecograf Vinno a fost indelung fundamentata, testand bine ecografele din piata si cele comercializate de firma Numeris Medical. Decizia de a achizitiona Vinno s-a dovedit a fi de bun augur, ecografele indeplinind foarte bine asteptarile noastre, incepand de la designul progresist, imaginea excelenta, fluxul de lucru extrem de intuitiv, toate la pachet cu un pret foarte competitiv si asistat indeaproape de o echipa "umana", mereu dispusa la a interveni rapid cu orice informatie sau ajutor solicitat de noi, cu care am avut o colaborare foarte buna de-a lungul anilor. Dr. Titus Suteu - Medicina Generala, Ecomed Suteu SRL

Prof. Univ. Dr. Elvira Craiu

Parteneriatul nostru cu Numeris Medical se bazeaza pe profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea serviciilor oferite. Pentru pacientii nostri este foarte importanta calitatea actului medical, ecograful Vinno E20, achizitionat la cabinet, raspunzand cerintelor noastre.

Prof. Univ. Dr. Elvira Craiu - Medic Primar Cardiologie

Asistent Univ. Dr. Angelica Stavar

Am achizionat ecograful Vinno E10, dupa o indelungata cercetare de piata. Acest ecograf se ridica la nivelul cerintelor mele, ajutandu-ma in investigatii, prin imaginea foarte buna, softul intuitiv si varietatea de aplicatii, pe care le ofera. Nu este de neglijat nici raportul pret/calitate foarte bun!

Asistent Univ. Dr. Angelica Stavar - Medic Gastroenterologie

SC Pozitron Medical Investigation SRL

Cu Numeris Medical avem un partener de afaceri solid si competent de partea noastra. Ne bazam pe calitatea inalta a ecografelor oferite de Numeris Medical, pe profesionalismul si expertiza intregii echipe cu care colaboram, pentru a gasi solutii optime. Cu Numeris Medical avem un partener, care impartaseste standardele noastre de calitate, in interesul pacientilor nostri. Recomandam seriozitatea si promptitudinea Numeris Medical.

Director Departament Tehnic,
Iulian Strutinsky

Dr. Nicu Caceaune - Institutul Clinic Fundeni

Ecografia prezentului este un examen clinic important in detectarea multor afectiuni, iar existenta unui echipament, care sa se ridice la nivelul cerintelor actuale, echivaleaza cu diagnosticul corect si atat de necesar pacientului. Experienta acumulata in cei 27 de ani de activitate din Centrul de Medicina Interna - Nefrologie, din cadrul Institutului Clinic Fundeni si necesitatea achizitiei unui echipament, care sa se ridice la nivelul asteptarilor, m-au facut sa ma orientez spre mediul privat, spre o colaborare mai veche cu societatea Numeris Medical, o companie cu peste 20 de ani vechime in acest domeniu, care vine in intampinarea nevoilor clientilor, oferind solutii integrate, adaptate fiecarui beneficiar. La momentul de fata, examinez pacientii cu ajutorul ecografului Vinno E10. De ce Vinno E10? In primul rand, pentru modul negativ al scarii de gri, pentru Doppler-ul performant si pentru multitudinea de caracteristici, care imi usureaza analizarea pacientului. Modul negativ prezinta un mare avantaj in examinare, deoarece detaliile tesuturilor si tumorilor sunt usor de detectat. Sunt placut impresionat de raportul pret/calitate al aparatelor Vinno, dar, mai ales, de respectarea deplina a angajamentelor asumate de Numeris Medical si Vinno.

Dr. Doina PIRIU - Diamed Clinic Research Constanta

NUMERIS MEDICAL este realmente o companie de incredere, care vine in intampinarea cerintelor clientilor oferind cu profesionalism solutii integrate, adaptate fiecarui beneficiar. Echipamentele medicale comercializate de NUMERIS MEDICAL sunt la standarde calitative ridicate, iar raportul foarte bun pret/calitate este unul din argumentele care m-au facut sa colaborez cu aceasta companie. Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat si le-am gasit atunci cand am ales sa lucram cu NUMERIS MEDICAL.

Dr. Vasile Bonat- Medic Primar Medicina Interna

Colaborez cu firma Numeris Medical, inca din anul 1998. Am beneficiat de tehnica Telemed-Ultraview in ultrasonografie. Am colaborat la prima demonstratie de Telemedicina, in 2005, alaturi de echipa de la Cluj. Ulterior, am continuat colaboarea cu echipa profesorului Radu Badea prin interpretarea imaginilor achizitionate in cabinetul privat, beneficiind de a doua opinie in cazul imaginilor care ridicau dificultati de interpretare. Firma Numeris Medical mi-a asigurat suportul tehnic si indrumarea, trecand la o alta generatie de ecografe, ECM Imagyne. Cred ca am fost primul beneficiar al acestei tehnologii in ultrasonografie, ceea ce a reprezentat un salt din punct de vedere tehnic, iar noul software upgradabil a ridicat semnificativ calitatea imaginilor. In cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare, beneficiem de un echipament SIUI-Apogee 5500, de care eu si colectivul suntem deosebit de multumiti. Prezenta firmei in orasul nostru, ne asigura service-ul prompt, neexistand timp morti in exercitiu, din lipsa de echipament functional. Doresc viata lunga firmei si angajatilor sai, sperand intr-o colaborare la fel de fructoasa. Dr. Vasile Bonat, Medic Primar Medicina Interna SJU "Dr. Constantin Opris" Baia Mare Medic Specialist Nefrologie Competente in Ultrasonografie

Ec. Adrian MOCIU - Director Executiv OCH

Numeris Medical este unul dintre furnizorii de echipamente medicale pe care te poti baza ca unitate sanitara privata. Un furnizor in care poti avea incredere pentru ca vinde la preturi corecte, ofera sprijin si consultanta de calitate in achizitia echipamentelor si intotdeauna au incercat sa gaseasca cele mai bune solutii pentru noi.